Emma Lindh blir en del av Brandkonsulten AB

13 mar 2020

Här får du läsa mer om varför hon valt att arbeta hos just oss.

Vilken var den främsta anledningen till att du sökte dig till Brandkonsulten AB?

Det finns många anledningar! Det började redan på ”Konsult för en dag” och under sommaren på Brandkonsulten Academy då jag fick en bra relation till företaget och kände mig otroligt välkomnad. Sedan uppskattar jag att det är ett företag som är ständigt utvecklas men samtidigt värnar om sin mångåriga erfarenhet i branschen. Med grund i sommaren på BKAB Academy blev det därför naturligt att söka mig till företaget när det närmade sig slutet på universitetsutbildningen.

Hur har de första veckorna varit?

Det har varit väldigt roligt och jag har känt mig mycket välkommen! Jag har snabbt blivit involverad i flera projekt och jag får ta ansvar under handledning, vilket jag tycker är väldigt bra. Det har blivit tydligt nu hur mycket jag lärde mig under sommaren. Jag stormtrivs verkligen!

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Brandkonsulten AB? https://brandkonsulten.se/karriar/