Ett nytt stjärnskott på Brandkonsulten AB

28 okt 2019

Silvia Al-Breidi började hos oss efter sommaren och är vårt senaste tillskott.

Silvia, hur känns det att ha börjat på Brandkonsulten AB?
Det känns varmt och familjärt. Jag har kommit in i min roll snabbt eftersom alla är öppna och jag känner mig väldigt välkommen.

Vad driver dig i din roll?
Att känna att jag bidrar och hjälper uppdragsgivare och medarbetare framåt i sitt arbete. Jag vill kunna tänka stort och ur ett bredare perspektiv, vilket jag får göra på Brandkonsulten. Det känns roligt och tryggt att vara på ett företag med så många personer med så stor erfarenhet.

Välkommen Silvia!
På Brandkonsulten AB går vi igång på att verkligen lyckas med uppdragen och få uppdragsgivaren att bli riktigt nöjd. Drivs du av samma sak som oss?https://brandkonsulten.se/karriar/jobba-hos-oss/