Göteborgskontoret får förstärkning

18 sep 2020

Emanuel Grunnesjö har just flyttat tillbaka till Sverige efter 8 år som brandingenjör i Australien. Emanuels erfarenhet är en fantastisk tillgång för Göteborgskontoret som fortsätter växa.  

Vad är anledningen till att du valde Brandkonsulten AB? 
Att jobba för Brandkonsulten har varit ett mål för mig eftersom det är ett väletablerat företag med fin historia och enorm kompetens. Företaget är på uppgång och utökar sin verksamhet i flera delar av Sverige vilket känns som ett spännande projekt att få vara en del av! Dessutom vet jag från vänner som arbetar här att det också är en fantastisk plats att arbeta på.  

Vad motiverar dig som brandkonsult?  
Jag motiveras av att hjälpa människor och av att lösa problem. I min roll som brandkonsult är detta något jag ständigt får göra och något jag utmanas i. Det kan t.ex. vara att utveckla en brandskyddslösning som bevarar specifika estetiska detaljer i en befintlig byggnad, eller att kommunicera med människor på ett sätt som gör att de förstår syftet med de tekniska brandskyddssystemen. Att ta ansvar för människors brandsäkerhet är också något som ger mig motivation i mitt dagliga arbete.