Lär känna Anders Wallin och Ingvar Svensson på Göteborgskontoret

05 jun 2020

Anders Wallin och Ingvar Svensson har båda lång erfarenhet i branschen.
De har bland annat startat och drivit brandkonsultverksamhet i Göteborgsområdet och har även bakgrund inom räddningstjänsten och Brandskyddsföreningen.

Tillsammans har Anders och Ingvar över 60 års erfarenhet av byggnadstekniskt brandskydd, vilket är en stor tillgång för Göteborgskontoret som är under tillväxt.

Varför Brandkonsulten AB?

– Vi har under alla år haft ett nära samarbete med Brandkonsulten AB då vi har haft ett liknande sätt att arbeta och en liknande syn på brandskydd. Vi har alltid lockats av Brandkonsulten AB:s företagskultur och detta blir dessutom ett sätt att kunna ge tillbaka till Brandkonsulten.

Vad har hänt hittills?

– Trots omständigheterna är det ett bra inflöde med projekt och mycket fortsätter som vanligt. Vi arbetar kontinuerligt med att etablera Brandkonsulten AB på Göteborgsmarknaden genom vårt kontaktnät.

– Vi är mycket glada och stolta över att få vara en del av Brandkonsulten AB och känner oss väl omhändertagna av företaget.

Vill du veta mer om Göteborgskontoret eller hur vi jobbar, tveka inte att kontakta oss, www.brandkonsulten.se/medarbetare/lars-antonsson/.

På bilden syns från vänster: Lars Antonsson (kontorschef), Ingvar Svensson, Daniel Fridström (VD), och Anders Wallin.