Stefan Carlqvist blir en del av Brandkonsulten AB!

03 okt 2023


Malmökontoret får förstärkning! Varmt välkommen Stefan!

Hur kommer det sig att du sökte dig till Brandkonsulten AB?
Efter 8,5 år med eget företagande gick jag i tankarna att var det var dags för något nytt, kanske på ett ”lagom” stort företag med god stämning och bra sammanhållning. Jag hade ett öga på Brandkonsulten AB som sökte folk till Malmökontoret och efter ett par Teamsmöten med Daniel och Lina var det bestämt för min del. Jag var med på konferensen i Köpenhamn och efter den kändes det verkligen helt rätt. Jag ser fram emot resan framöver med trevliga kollegor!

Vilka drivkrafter har du i din yrkesroll?
Den starkaste drivkraften är väl ändå viljan och den sköna känslan av att bidra så gott man kan i de projekt man är engagerad i, stora som små. Den bästa kvittensen på utfört arbete är att kunden återkommer och när uppdragsgivare visar sin uppskattning och tacksamhet för att man ”löst ett problem”.