Tillskott på administrationen

20 nov 2020

Vi välkomnar Malin Ericson till vårt team på administrationen. På Brandkonsulten AB värderar vi vår administrativa funktion högt, då den inte bara bidrar till vår tillgänglighet utan också till att leverera en slutprodukt med hög kvalitet.

Hur är det att arbeta på Brandkonsulten AB?
Underbart! Från första dagen har jag känt mig som en i gänget, jag blev mottagen med öppna armar och inbjuden i samtal direkt. Stämningen är familjär, trevlig och varm.
Jag började på Brandkonsulten AB samtidigt som Corona bröt ut i Stockholm och rekommendationerna blev att jobba hemifrån. Genom otroligt bra kommunikation och fantastiskt stöd av kollegor har jag utvecklats och känt mig trygg i alla mina arbetsuppgifter, trots distans.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss, tveka inte att kontakta Marie Wallberg, HR- och administrativ chef.