Brandkonsulten AB expanderar till Malmö

14 jan 2022

Vi är stolta över att ha öppnat upp ett nytt kontor i Malmö med Joakim Trane i spetsen. Joakim har mångårig erfarenhet som brandkonsult på två av våra kontor, Stockholm och Umeå.

Hur känns det att starta upp Malmökontoret?
Det ska bli skönt att komma hem till Skåne igen och att få göra det tillsammans med den härliga familj jag funnit i Brandkonsulten är en underbar känsla. Jag ser samtidigt fram emot resan att etablera ett lokalkontor i Malmö som gör att vi blir rikstäckande med en fysisk närvaro i ännu en del av landet. Jag ska göra mitt yttersta för att ta med den familjära känslan, glädje och gemenskap som man möts av oavsett vilket av Brandkonsultens kontor man kliver in på eller vilka kollegor man möter.

Vilka är dina drivkrafter?
Personkontakten i projekten värdesätter jag högt. Det ger inte bara en möjlighet att lära känna nya personer utan det ger även en bättre förståelse för vad varje enskild disciplin behöver för att vi ska kunna samarbeta på ett bra sätt och gemensamt leverera en så bra slutprodukt som möjligt. Jag gillar utmaningen i att få brandskyddet att samexistera med uppdragsgivarens vision och i slutändan gå hand i hand med den slutprodukt de önskar sig.
Det ska bli väldigt roligt att få ta med mig mina erfarenheter från studietiden i Luleå och yrkeslivet i både Stockholm och Umeå för att tillsammans med såväl gamla som nya kontakter arbeta för ett sunt brandskydd i en expansiv region.

Vill du veta mer om vår Malmösatsning? Kontakta Joakim eller vår VD Daniel.